Ortopedicus, producator roman de saltele – descopera gama de saltele gama Hotel Range

Somnul odihnitor este esential pentru o viata sanatoasa si fericita, iar alegerea saltelei potrivite poate face diferenta. In ultimii ani, saltelele Pocket Spring au devenit din ce in ce mai populare, datorita avantajelor lor fata de saltelele clasice cu arcuri.

Ortopedicus, un furnizor cu experienta, are un stoc impresionant dedicat al acestor saltele. Acest tip de saltele Pocket Spring sunt o versiune moderna si imbunatatita a saltelelor cu arcuri traditionale.

Acestea utilizeaza arcuri cu o spirala mult mai mica, care sunt plasate individual in buzunare din textil TNT. Aceasta tehnologie permite arcurilor sa se comprime individual, oferind astfel un suport mai precis si o mai buna distributie a greutatii corpului.

Cu ce sunt diferite aceste saltele fata de cele traditionale?

In timp ce saltelele traditionale cu arcuri se comprima in grup, inseamna ca o miscare a unei persoane poate afecta intreaga saltea. In cazul acestor saltele Pocket Spring, fiecare arc se comprima separat, ceea ce inseamna ca partenerul tau nu va fi deranjat de miscarile tale.

Un alt avantaj al saltelelor Pocket Spring este durabilitatea lor. Datorita arcurilor care functioneaza independent, acest lucru reduce presiunea exercitata asupra arcurilor, prelungind astfel durata de viata a saltelei.

Saltelele acestea ofera o mai buna ventilare, datorita designului cu buzunare individuale. Asta inseamna ca aerul poate circula mai bine prin saltea, mentinand-o mai racoroasa si uscata.

Saltelele Pocket Spring sunt mai potrivite pentru persoanele cu dureri de spate sau alte probleme ale coloanei vertebrale. Datorita suportului precis oferit de arcurile individuale, acestea pot ajuta la mentinerea unei pozitii corecte a coloanei vertebrale si la reducerea presiunii asupra punctelor de presiune.

La Ortopedicus gasesti saltele pliate pe nevoile tale

Aceste saltele sunt disponibile intr-o varietate de niveluri de fermitate, de la moale la foarte ferm. Acest lucru inseamna ca poti gasi o saltea care se potriveste preferintelor tale si nevoilor corpului.

Saltelele Pocket Spring sunt potrivite pentru orice tip de somn, inclusiv pentru cei care dorm pe o parte, pe spate sau pe burta. Acestea se adapteaza pozitiei corpului si ofera suportul necesar, astfel incat sa nu exercite presiune suplimentara asupra umerilor, spatelui sau gatului.

Un aspect important de mentionat si de luat in calcul este ca saltelele Pocket Spring sunt disponibile intr-o gama variata de dimensiuni, astfel incat sa poti gasi dimensiunea potrivita pentru patul tau.

Daca nu stii asupra careia sa te decizi, poti lua legatura cu unul dintre consilierii Ortopedicus pentru a achizitiona salteaua potrivita. Este o cale mult mai accesibila sa te decizi asupra a ce doresti sa cumperi, fara sa te complici.

Din gama Ortopedicus nu lipsesc protectii pentru saltele, toppere, perne, pilote, paturi tapitate si chiar mobilier pentru casa ta. Descopera promotiile si alege ceea ce ti se potriveste pentru casa ta.

Intra pe site-ul oficial ortopedicus.com si consulta acolo toata gama de produse pentru a te decide cu exactitate asupra a ce doresti sa cumperi. La Ortopedicus gasesti preturi bune si produse de calitate superioara, asadar poti cumpara tot ce ai nevoie pentru tine si pentru familia ta.

Date de contact:
0721 948 944
[email protected]

Related Articles

Cele mai recente