Spune un „bun venit” calduros fiecarui vizitator

Cand inlocuiesti o usa de intrare existenta sau creezi o noua intrare in locuinta detinuta, exista mai multe puncte de vedere demne de luat in seama. Doresti sa aduci ceva in completarea stilului constructiei, ceva traditional, modern sau ceva cu mult caracter?

Design-ul usii, accesoriile si montajul (si eventual optiunile de geam) joaca un rol major in procesul de luare a deciziilor. 

In timp ce amestecarea stilurilor poate functiona uneori, adesea este cea mai buna practica este  sa completezi stilul respectivei locuinte. O proprietate neoromaneasca sau o casa in stil sasesc cu o usa rosie, ultramoderna, indrazneata, nu este probabil un aspect bun.

Asta nu inseamna ca amestecarea traditiei cu modernul nu poate functiona; de exemplu, proprietatile pavate cu piatra naturala, cu usi in culoarea antracitului pot arata cu adevarat unice.

Culoarea usii de intrare nu ar trebui sa fie o idee ulterioara, neglijata prea mult timp. La urma urmei, este primul lucru pe care il vad oamenii cand iti viziteaza acasa.
Aceasta usa ar trebui sa serveasca drept un far primitor, menit sa salute si sa spune bun venit celor care locuiesc acolo si oaspetilor.

Profilul, feroneria si sticla

• Alege profilul optim pentru usi

Incepe prin a te uita la optiunile actuale de material si selecteaza cel mai potrivit pentru nevoile tale, pe termen lung. Ai usi de exterior din aluminiu, rentabile, durabile si practice, cu un grad ridicat de securitate. Gasesti si usi de PVC, cu o buna rezistenta la factorii de mediu si o intretinere redusa. Sau poti alege un amestec dintre cele doua! 

– Adauga feroneria potrivita

Manerul, balamalele si mecanismele automate atrag atentia si indeplinesc functiile dorite. Siguranta nu are pret!

• Sticla inseamna mai mult decat credeai

Alege geamul usii de intrare pentru a adauga interes vizual si stil. Cresteti eficienta energetica pentru usi prin adaugarea geamurilor tripan — disponibile in sticla transparenta ori decorativa, securizata sau antiefractie.

Helios are experienta si oferta pentru a ajuta cu sfaturi si recomandari de produse care functioneaza cel mai bine, pentru a obtine echilibrul perfect – vezi aici oferta de usi de exterior, din PVC sau aluminiu.

Importanta unei schite

Cand va inlocuiti usa de la intrare, este ocazia perfecta sa va ganditi la intrarea in respectiva casa. Exista o oportunitate de a integra o fereastra pe fiecare parte a usii, pentru a spori si mai mult atractivitatea fatadei si a permite mai multa lumina sa intre in interior?

Ar trebui ca usa sa se deschida la stanga sau la dreapta? 

Toate acestea sunt lucruri care pot fi stiute si… imbunatatite. De multe ori o simpla schita este un bun punct de plecare; apoi primeste cu deschidere sfaturile expertilor sau chiar analizati fotografii, surse de inspiratie sau vizitati un showroom cu astfel de usi de intrare. Orice pentru a va  asigura ca respectivul proiect decurge fara probleme!

4 thoughts on “Iata cum sa alegi usa exterioara a casei tale

  1. Sunt foarte incantata de acest articol despre decoratiuni interioare! Am gasit multe idei noi si originale pe care vreau sa le aplic in propria mea casa. Apreciez modul detaliat in care sunt prezentate sfaturile, astfel incat oricine sa poata intelege si aplica cu succes aceste concepte. Abordarea practica este foarte utila!

  2. Acest articol m-a inspirat sa imi redecorez locuinta! Ideile prezentate sunt extrem de utile si interesante. Imi place cum sunt abordate subiectele legate de culori, mobilier si iluminare. Sunt convins ca aplicand aceste idei, voi obtine un interior modern si confortabil. Multumesc pentru informatii!

  3. Am descoperit acest site si sunt foarte incantat de ideile prezentate in acest articol. Decoratiunile interioare sunt esentiale pentru a crea o atmosfera placuta si calda in locuinta. Sunt impresionat de modul in care sunt prezentate exemplele practice si sugestiile de amenajare. Cu siguranta voi folosi aceste sfaturi pentru a-mi transforma casa intr-un spatiu armonios.

  4. Foarte interesant articolul despre decoratiunile interioare! Imi place cum sunt prezentate ideile si sfaturile pentru a transforma casa intr-un spatiu confortabil si placut. Sunt foarte incantat de sugestiile prezentate, mai ales cele legate de culori si texturi. Voi aplica cu siguranta aceste idei in propria locuinta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *