7 ponturi pentru a include pudra de talc in rutina ta de infrumusetare

Cum ai putea include pudra pentru bebelusi in rutina zilnica de infrumusetare a parului si a pielii sau, mai mult, in machiajul de zi cu zi? Lista cu cele 7 ponturi pentru a utiliza pudra de talc in acest sens te va ajuta sa profiti mai usor de numeroasele sale aplicatii.Nu numai ca pudra pentru bebelusi are un miros placut, dar este, de asemenea, foarte benefica! Mai jos vei gasi 7 dintre cele mai grozave moduri prin care pudra de talc iti va infrumuseta parul, pielea si machiajul.

1. Epilare mai putin dureroasa

Epilarea poate fi destul de dureroasa, dar, daca aplici pudra de talc pe piele inainte, firele de par vor fi eliminate mult mai eficient. Pudra ajuta la absorbtia umezelii de pe suprafata pielii, facand ca ceara sa adere mai bine la firele de par.

Ce trebuie sa faci:
Aplica o cantitate moderata de pudra in zonele pe care urmeaza sa le epilezi. Acest lucru va grabi procesul, deci va reduce timpul de suferinta.

2. Deodorant pentru picioare

Pudra pentru bebelusi poate fi folosita pentru a indeparta mirosurile neplacute din pantofi, in special pe timpul verii, cand vei transpira mai mult ca de obicei. De asemenea, aplicarea directa a pudrei de talc pe picioare va preveni transpiratia excesiva.

Ce trebuie sa faci:
Aplica o cantitate mica de pudra de talc pe picioare inainte de a-ti pune sosetele.

3. Pentru aspectul de suvite vopsite

Ai putea aplica pudra de talc pe par pentru contrast. In lumina, va crea impresia de suvite vopsite.

Ce trebuie sa faci:
a. Pune o cantitate mica de pudra de talc in mana. Va actiona cel mai bine pe parul inchis la culoare.
b. Asigura-te ca omogenizezi bine pudra de talc.

4. Pentru gene mai groase

Toate ne-am dori sa avem gene interminabile. Chiar daca ca nu vor creste niciodata atat de mult, pudra de talc te poate ajuta sa ai gene mai lungi si mai dese.

Ce trebuie sa faci:
a. Aplica un strat de mascara.
b. Folosind un betisor cu vata, aplica o cantitate mica de pudra pe gene. Incearca sa faci acest pas cat timp mascara este inca umeda.
c. Aplica un alt strat de mascara.

Efectul de final se va evidentia prin gene mai lungi si mai puternice.

5. Va face ca rujul sa dureze mai mult timp

Conform specialistei in materie de frumusete Christina Marrale, daca stii ca vei iesi in oras pentru mai mult timp, aplicarea unui strat subtire de pudra de talc intre straturile de ruj va face ca acesta sa ramana mai mult timp pe buze.

Ce ar trebui sa faci:
a. Aplica un strat de ruj.
b. Pune un servetel peste buze.
c. Aplica pudra de talc pe buze cu ajutorul unei perii de machiaj.
d. Dupa, ia servetelul si aplica inca un strat de ruj.

6. Corecteaza aspectului lucios al pielii

Pudra de talc functioneaza foarte bine cand este aplicata la suprafata pielii, in special cand te afli in fata luminilor puternice ale aparatelor foto. Talcul din pudra de bebelusi ajuta la absorbtia transpiratiei de pe fata si la diminuarea efectului lucios. Va face o diferenta imensa in cazul tonurilor mai inchise de piele, deoarece acestea vor avea un efect de stralucire mai evident in fata camerelor.

7. Actioneaza precum un sampon uscat

Poti aplica pudra pentru bebelusi la radacinile firelor de par. Pudra poate absorbi uleiurile, lasandu-ti parul mai voluminos si mai plin de viata. Pudra pentru bebelusi este cel mai bun sampon uscat.

Ce ar trebui sa faci:
a. Presara pudra pentru bebelusi la radacinile firelor de par.
b. Perie-ti parul pentru a omogeniza produsul.

Nota:
Pentru a avea un control mai bun asupra cantitatilor de pudra aplicate pe par si pe fata, presara inainte pudra in palma. Este o metoda mai buna decat pudrarea directa din sticla.

Related Articles

Cele mai recente