Extensii clip-on cu reducere de pret

Vrei sa cumperi Extensii clip-on? Ai ajuns in locul potrivit unde gasesti numeroase Extensii clip-on. Vezi mai multe informatii despre produsele pe care ti le doresti.

Produse din categoria Extensii clip-on

detalii
44.33
44.33
detalii

Extensii cu banda adeziva Tape ON&OFF sunt potrivite pentru modul de prindere facil cu care se realizeaza. Extensiile pe care le gasiti pe Decor Studio sunt recomandate pentru calitatea materiei prime, si anume parul, dar si a accesoriilor de fixare, respectiv a benzii adezive. Atentie insa, extensii cu banda adeziva din par natural sunt accesorii profesionale a caror montare este recomandata a se realiza in saloane coafor, de catre persoane instruite.

Daca ai probleme cu scalpul sau daca iti cade parul, daca urmezi tratamente puternice hormonale sau cu citostatice, sau esti alergica la substantele folosite, acest proces de infrumusetare nu este recomantdat. Nici femeilor insarcinate nu le se recomanda aplicarea extensiilor de par.

Extensii double hair
Unul dintre cele noi noi tipuri de aplicare a extensiilor sunt double hair care sunt o combinatie intre extensiile mentionate mai sus. Se gasesc pe trese de 10 cm latime si lungime de 40 cm sau 60 cm si se pot aplica atat cu bondule de keratina cat si cu micro rings. Si ele trebuie scoase si reaplicate la 2-3 luni si in functie de modul de ingrijire si se pot refolosi pana la 1 an. Este o varianta foarte usoara si rapida si arata la fel de natural datorita modului in care sunt cusute pe trese. Ca si costuri sunt printre cele mai scumpe, dar au o garantie ridicata.
Extensii clip-on de calitate la preturi imbatabile alese speciale pentru tine. Din diversitatea de Extensii clip-on vei putea selecta cele mai bune Extensii clip-on pentru tine.

Articole recomandate de pe blog