Ce dezvaluie forma ochilor despre personalitatea ta?

Medicina Traditionala Chinezeasca foloseste tehnici antice pentru a aduna informatii in legatura cu personalitatea, starea de sanatate si chiar si relatiile unei persoane folosindu-se de forma ochilor sai. Aceasta caracteristica poate dezvalui mai multe despre personalitate pe cat v-ati putea inchipui iar culturile din toata lumea par sa valideze acest tip de stiinta.In timp ce pentru unii, ochii arata doar ca doua mingi colorate ce le permit sa vada, pentru altii, ochii reflecta sufletul persoanei. In continuare, vom discuta despre ceea ce dimensiunea, forma, culoarea, inclinatia si chiar si distanta dintre ochi pot divulga despre personalitatea ta.

Ce dezvaluie forma ochilor despre personalitatea ta?

Dimensiunea
Daca aveti ochi mai mari, inseamna ca aveti o personalitate debordanta de pasiune, receptivitate, creativitate si de sinceritate. Simtiti emotiile mult mai profund si in loc sa va traiti viata intr-o maniera mai logica, lasati frau liber pasiunii. Uneori, aveti incredere prea usor in oameni; asa ca, aveti grija sa le dati forma corecta inainte de a va oferi inima (si povestea de viata).

Daca aveti ochi mici, priviti viata printr-o lentila de logica si analiza. Credeti in precizie, grija la detalii, acuratete si logica. Sunteti inteligenti iar oamenii va cauta mai mereu pentru a gasi raspunsuri la problemele mai complicate. Acordati atentie detaliilor, nu priviti intreaga imagine. Desi multi va vor considera o persoana rece, ei nu realizeaza ca si voi aveti sentimente; doar ca nu va lasati influentati de ele.

Forma
Daca ochii vostri sunt in forma de migdala, atunci aveti o oarecare alura mistica si exotica. Va pasa foarte mult de cei din jur si aveti abilitatea de a ramane calmi in aproape orice situatie. Cu toate acestea, se intampla ca natura voastra precauta sa va opreasca de la lucrurile distractive din viata, asa ca tineti minte sa profitati de sanse si sa nu va ganditi prea mult la detalii.

Totodata, sunteti extrem de atenti si aveti o atitudine echilibrata fata de ansamblul vietii. Emanati o oarecare caldura si va doriti ca oamenii sa ajunga sa va cunoasca.

Ochii rotunzi denota creativitate, imaginatie si de cele mai multe ori, evadati din realitate pentru a va retrage in propriile ganduri. Aveti tendinta de a va lasa coplesiti de emotii si faceti decizii mai putin inspirate bazandu-va pe ele. Sunteti idealisti din cap pana in picioare, iar oamenii din jur va vor privi precum niste persoane nepractice si capricioase. Aveti un oarecare sarm care ii atrage pe cei din jur, chiar daca puteti parea un pic neciopliti si fara tact.

Distanta

Citeste continuarea articolului aici: Ce dezvaluie forma ochilor despre personalitatea ta?

Related Articles

Cele mai recente